Categorie: SEO

In zoekmachine optimalisatie is linkbuilding (het krijgen van backlinks naar jouw website) een zware taak. De kwantiteit van aantal backlinks is zeer belangrijk, maar eveneens de kwaliteit. Met “authority” links bedoelen we backlinks van hoge kwaliteit of met andere woorden website die goed voorkomen in Google.

Een link verkrijgen van authority websites als bijvoorbeeld wikipedia of niche-gerelateerde authoriteiten en is niet simpel. Een dergelijk link is echter waardevol. Omdat het soms onmogelijk is deze te verkrijgen, kan je een niveau omlaag gaan en proberen links te krijgen van websites waarnaar deze authority websites naar linken.

Aangezien een authority website aanzien wordt als belangrijke informatiebron door Google, zullen de links dat ze vermelden ook meer waarde hebben. De websites die op deze authority websites een backlink hebben, zullen bijgevolg ook aanzien worden als interessant door Google.

Bekijk dus de websites waarnaar de authority websites naar verwijzen en probeer daar een link te verkrijgen. Een simpel en gratis programma om deze links te vinden op een website is Xenu. Dit programma bekijkt een website in zijn geheel en neemt alle links dat hij tegenkomt in een tabel op.

{jcomments on}

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio