Web ergonomie

ergonomie webdesignEen website moet gebruiksvriendelijk zijn. Je moet weten wat de website kan in één oogopslag. Op onze blog lees je handige tips om jouw website zo ergonomisch mogelijk te bouwen. Gaande van basis zaken van de ergonomie tot gemerkte tendenzen binnen de wereld van Webdesign.

Categorie: Web ergonomie

De wet van Fitts kan gebruikt worden in de ergonomie van de computer en moet meer bepaald toegepast worden in het bouwen van een ergonomische website. Dit wiskundig model levert de benodigde tijd als een functie van de afstand tot het object en de grootte van het object. Maar wat houd dit model in voor de webdesign? U vindt in dit artikel een paar toepassingen van deze wet voor een ergonomische webdesign.

Lees meer: Wet van Fitts
 

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio