Categorie: Webdevelopment

Op elke website zie je nu wel eens de mogelijkheid om een zoekopdracht door te voeren op de website. Het lijkt wel een rage, want elke website heeft dat wel staan. Een dergelijke zoekfunctie is handig voor de bezoekers van jouw website, maar ook jij kunt er veel uit leren!

De analyse van deze zoekopdrachten kan je veel bijleren over jouw website en hoe de bezoekers jouw website zien. Zorg er eerst en vooral voor dat je de zoekwoorden die jouw bezoekers invullen, automatisch opgeslagen worden. Analyseer af en toe (bijvoorbeeld driemaandelijks) de meest ingevulde woorden.

Uit een dergelijke analyse kan je heel veel uithalen en het kan jou helpen om jouw website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

Je kunt namelijk zien:

  1. Wat jouw bezoekers niet onmiddellijk kunnen terugvinden op jouw website;
  2. Wat de bezoekers wensen te vinden op jouw website;
  3. Welke woorden ze voor een bepaald product gebruiken, maar waarvoor jij een andere term nam;
  4. Welke schrijffouten er voor bepaalde woorden gemaakt worden.

Dankzij deze analyse kan je vervolgens jouw website verbeteren.

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio