Webdevelopment

web developmentHoe bouw je een website? Welke tools bestaan er? In welke programeer taal ontwikkel je het beste een website? Al de antwoorden op dergelijke vragen vind je hopelijik in onze blog onder de categorie Webdevelopment.

Categorie: Webdevelopment

Op elke website zie je nu wel eens de mogelijkheid om een zoekopdracht door te voeren op de website. Het lijkt wel een rage, want elke website heeft dat wel staan. Een dergelijke zoekfunctie is handig voor de bezoekers van jouw website, maar ook jij kunt er veel uit leren!

Lees meer: Waarom is een zoekfunctie nodig op een website?
 
Categorie: Webdevelopment

Bij het kiezen van uw domeinnaam en webhosting wordt u geconfronteerd met veel begrippen die voor u misschien als chinees in de oren klinken. Vandaar dat u van mij meer uitleg krijgt over deze termen. De termen domeinnaam en webhosting zullen in een volgend artikel besproken worden.

Lees meer: Benodigdheden voor een website
 

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio