Categorie: Webdesign

Het is algemeen gekend dat smaken en kleuren verschillen van mens tot mens. Vrouwen hebben meer smaak zeggen ze meestal, maar spijtig genoeg geld dat niet voor mij. Ik heb als groot probleem dat ik niet kan zien welke kleur bij wat past. Ik moet zelf aan mijn man vragen of mijn rok wel bij mijn hemd past. Gelukkig heb ik daar in de webdesign wereld een oplossing voor gevonden.

Mijn oplossing heb ik gevonden op de website van adobe. Ze hebben namelijk een tool gecreëerd, kuler, die een palet geeft met kleuren die bij elkaar passen.

Als een klant mij komt vragen om zijn website te maken, ga ik zijn website creëren dat zo dicht mogelijk bij zijn cultuur aanleunt. Ik zoek termen die bij de firma past. Deze termen kan je vervolgens in de zoekfunctie van kuler plaatsen en ze geven bij passende kleuren. Als je water intypt zal je natuurlijk combinaties van blauwe tinten krijgen.

Beste tool om geen problemen meer te hebben met kleuren combinaties. Nu nog een mooie webdesign en je kunt prachtige websites maken.

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio