Webdesign

webdesignIn de categorie Webdesign van onze blog lees je artikels over uiteraard webdesign, tools die je kunnen helpen bij het ontwerpen en tekenen van jouw website en de laatste nieuwigheden in de wereld van webdesign.

Categorie: Webdesign

Het is algemeen gekend dat smaken en kleuren verschillen van mens tot mens. Vrouwen hebben meer smaak zeggen ze meestal, maar spijtig genoeg geld dat niet voor mij. Ik heb als groot probleem dat ik niet kan zien welke kleur bij wat past. Ik moet zelf aan mijn man vragen of mijn rok wel bij mijn hemd past. Gelukkig heb ik daar in de webdesign wereld een oplossing voor gevonden.

Lees meer: Tool voor de kleuren combinaties in webdesign
 

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio