Categorie: Marketing

Twitter is een geweldige middel om je omzet te vergroten, maar vraagt soms veel ervaring om twitter als marketing tool te kunnen gebruiken. Hier vind je 7 marketingtips die jou moeten helpen om twitter te gebruiken als direct sales tool.

 1. twitter sixkeTweets moeten een persoonlijk tintje hebben. Stuur niet steeds dezelfde tweets aan verschillende mensen. Als je ziet dat mensen aan het tweeten zijn over Sinterklaascadeautjes, stuur dan niet systematisch zoiets als "Kom naar mijn website en winkel www.blabla.com". Begin eerder mee te tweeten over het onderwerp en pas na verloop van tijd kan je op een subtiele manier jouw website vermelden.
 2. Wees eerlijk in je tweets. Doe je niet anders voor dan je bent.
 3. Als je toch een verkooplink wilt meesturen, zorg dan dat die een onderdeel vormt van de conversatie. Blijf dus altijd bij de conversatie, anders word je vanzelf genegeerd.
 4. Een subtiele manier om jouw winkel kenbaar te maken is door de links niet rechtstreeks naar jouw product te verwijzen. Stuur een link eerder naar jouw blog of een algemene, informatieve website die uiteindelijk jouw webwinkel vermeld.
 5. Je moet niet overduidelijk uit zijn op het verkopen van iets. Wees nuttig en behulpzaam. Niet elke tweet moet over jou gaan. De gemeenschap zal jou eerder appreciëren als jouw tweets ook over anderen gaan en je de gemeenschap af en toe helpt met handige tips.
 6. Luister naar jouw volgers. Stel vragen en help hen met hun problemen. Aandachtige twitteraars met een luisterend oor hebben meer kans om massale respons te krijgen.
 7. Tweet met mate. Ga niet tweeten over alles wat je doet, want daar heeft niemand een boodschap aan.

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

 • een website op maat maken,
 • een site vernieuwen,
 • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
 • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio