Categorie: Marketing

Mensen in het bedrijfsleven hebben de neiging om de waarde van Twitter en van sociale netwerken in het algemeen te onderschatten. Zij hebben het te druk met het leiden van hun bedrijf en hebben doorgaans niet veel belangstelling voor sociale netwerken.

sociaal marketingDat is een grote fout! Sociale netwerken genereren enorm veel internetverkeer en bedrijven moeten dit serieus gaan nemen, anders missen ze de boot. Elk modern bedrijf zou eigenlijk een Facebook-account moeten hebben en met zijn (potentiële) klanten moeten communiceren via Twitter.

Bedrijven bestaan immers uit een verzameling individuen die het internet steeds meer gebruiken om zich op verschillende manieren te uiten. De sociale netwerksites zorgen ervoor dat medewerkers communiceren met vrienden en familie, maar ook meer en meer met volslagen onbekenden. Zakelijk gezien is het dan ook een heel goede zet om van dit internetverkeer gebruik te maken om bekendheid te geven aan een merk of om het verkeer naar de bedijfswebsite aanzienlijk op te krikken.

Twitter is uitermate geschikt voor marketingdoeleinden. Omdat tweets gemakkelijk én snel te lezen en te schrijven zijn, heeft het medium voor bedrijven een heel lage instapdrempel. Zo wordt het heel wat meer dan enkel een populair tool voor sociale netwerken. Het is een tool waar elk bedrijf gratis de vruchten kan van plukken.

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio