Marketing

In de categorie Marketing van onze blog, lees je interessante weetjes over marketing, tips om jouw sociaal netwerk uit te breiden an algemene info over marketing (vooral gebaseerd op internet marketing).

Categorie: Marketing

Als je een blog beheert, is het de bedoeling om veel lezers en bezoekers te krijgen. Schrijven voor jouw eigen is niet echt een doelstelling. Schrijven doe je altijd voor iemand anders. Als jouw blog nog niet echt gekend is, kan het moeilijk zijn om lezers op jouw website te "lokken". Hier is een goede hint: gebruik sociale netwerken!

Lees meer: Nederlandstalige sociale netwerken om jouw blog artikels te promoten
 
Categorie: Marketing

Twitter is een geweldige middel om je omzet te vergroten, maar vraagt soms veel ervaring om twitter als marketing tool te kunnen gebruiken. Hier vind je 7 marketingtips die jou moeten helpen om twitter te gebruiken als direct sales tool.

Lees meer: 7 marketingtips voor het gebruik van twitter als verkoop tool
 
Categorie: Marketing

Mensen in het bedrijfsleven hebben de neiging om de waarde van Twitter en van sociale netwerken in het algemeen te onderschatten. Zij hebben het te druk met het leiden van hun bedrijf en hebben doorgaans niet veel belangstelling voor sociale netwerken.

Lees meer: Twitter is belangrijk in het bedrijfsleven
 

Diensten Sixs

Webdesign bureau SixS kan:

  • een website op maat maken,
  • een site vernieuwen,
  • jouw huidige website hoog laten scoren in Google of
  • een complete audit van jouw website.

Meer lezen

Gratis analyse

U heeft een site gecreërd maar u krijgt niet genoeg bezoekers? Vraag ons een gratis analyse van uw website. Wij vertellen u graag, zonder enige verplichtingen, welke zaken kunnen verbeterd worden aan uw website.

Analyse vragen

Offerte aanvragen

U bent geïnteresseerd in de diensten van Sixs webdesign? Vraag dan hier een vrijblijvend offerte voor de design van uw website.

offerte aanvraag

Portfolio

Onze freelance webdesigners hebben al meerdere websites gemaakt. Neem gerust een kijkje op onze portfolio om een idee te hebben van welke websites we voor u kunnen maken.

Zie portfolio